Kennel Tamilan Japaninpystykorvat

Mia Hautala
Ojahuhtalantie 19
29600 Noormarkku
(Pori)
FINLAND

Email: mia.hautala@gmail.com

Ajankohtaista 2023

Uusimmat uutiset löydät Facebookista

PENTUJA suunnitteillaPikauutiset

Tamilan Umi-Chan uusi
FI JMVA EE JMVA

Tamilan Aamuhalla uusi
FI JMVA EE JMVA

Joutsenvaaran Aurinkoinen Ahku uusi
EE MVA


LUE LISÄÄ FB:stä

Päivitetty/Update 20.11.2023

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:562012 kpl

Pentuja - Puppies

tamilan_yesterdays_dream_7vko.jpg x_poika2_paa_200909.jpg tamilan_yankee_yuppie_7_vko_paa.jpg benika7vk2.jpg tamilan_chiba_mamoru.jpg

Tältä sivulta löytyvät ajankohtaiset tiedot pennuistamme. Pentumme myydään perheenjäseniksi vastuuntuntoisiin koteihin, joissa on aikaa koiralle. Pennut kasvavat kotioloissa ihmisten läheisyydessä ja tottuvat toisiin koiriin sekä lapsiin.

Pentumme ovat aina rekisteröityjä Suomen kennelliiton koirarekisteriin sekä luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina ja mikrosirutettuina aikaisintaan 7 viikon ikäisinä. Pennun mukaan saa kirjalliset hoito-ohjeet sekä Mustin ja Mirrin pentupakkauksen.

Olen allekirjoittanut Suomen kennelliiton kasvattajasitoumuksen sekä kasvatustyöni on palkittu Suomen kennelliiton myöntämällä Vuolasvirta palkinnolla. Olen Suomen Japaninpystykorva yhdistyksen, Suomen kennelliiton ja SuKoKa:n jäsen.

Jos tiedustelet pentua ensin sähköpostilla kerrothan vähän itsestäsi ja perheestäsi. Koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi pennulle tarjota. Mitkä ovat harrastustoiveesi koiran kanssa vai tuleeko se lenkkikaveriksi ja sohvanvaltaajaksi. 

POHJANPYSTYKORVAN JA JAPANINPYSTYKORVAN PENTUJA SUUNNITTEILLA KEVÄT 2024

Tiedustelut ensisijaisesti alkuun sähköpostitse, kerrothan mihin tarkoitukseen olet pentua hankkimassa ja millainen koti sinulla olisi tarjota.


p-poika.jpg

hupsista.jpg

tiedustelut

Mia Hautala, Noormarkku Pori
p. 0400-013 430 tai sähköpostilla mia.hautala@gmail.com

For further enquires
Please send an email: mia.hautala@gmail.com

ROYAL_CANIN_Logo_72dpi.jpg

mm-logo-green.png